Kafeaterra Dimello

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ, ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΟΤΕ

Ο Dimello, ένα 100% Ελληνικό brand, αποτελεί την παραγωγική αιχμή του Ομίλου Επιχειρήσεων KAFEA TERRA AEBE.

Το 2006, έπειτα από τεράστια αφιέρωση πόρων σε τεχνογνωσία και τεχνολογία,  ολοκληρώνεται ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας καφέ στη ΒΙ.ΠΕ Παιανίας, πρότυπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπου παράγεται σ΄ όλα τα στάδια ο καφές Dimello.

To 2017 η μάρκα έκανε αισθητή την παρουσία της στο οργανωμένο λιανεμπόριο ενώ το 2019 συμπληρώνεται η παλέτα των κωδικών Retail με τις Dimello Compatible Capsules. Το 2018 με την ίδρυση της Kafea Terra UK LTD, ο Dimello είναι έτοιμος να συνεχίσει το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως θυγατρική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή ευρωπαϊκών brand.

Σήμερα, διατίθεται σε όλες τις μορφές και τύπους συσκευασίας, για όλους τους τομείς αγοράς(Ηo.Re.Ca, Retail, Office) με διανομή στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής είναι σχεδιασμένη ώστε να διασφαλίζει τα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας, υγείας & ασφάλειας εργαζομένων και να προσφέρει τις προϋποθέσεις για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα.  Η συνεχής αναβάθμιση και ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, μας επιτρέπουν να πλησιάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο στόχο μας, που συνοψίζεται στη φράση «αριστεία στο φλιτζάνι».

Με σεβασμό στους καλλιεργητές επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες πράσινου καφέ από χώρες παραγωγής που αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του χαρμανιού, όπως Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία και Νικαράγουα, επιτυγχάνοντας τον απόλυτο έλεγχο των παραμέτρων που μας οδηγούν στην τελειότητα: κατάλληλες κλιματικές συνθήκες, εποχικότητα, σοδειές και σταθερότητα στην ποιότητα.

Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες περνούν μέσα από τα «μαγικά» χέρια της άριστα εκπαιδευμένης ομάδας των Dimello Specialists, αυστηρά προσηλωμένη στη συνεχή ανάπτυξη της ποιότητάς του. Με την εμπειρία, την αγάπη, το πάθος τους επιμελούνται όλα τα στάδια της επιλογής, της επεξεργασίας, του καβουρδίσματος και την τελική συσκευασία, εξασφαλίζοντας ότι ο καφές Dimello παραδίδεται πάντα φρέσκος στον τελικό καταναλωτή.

Από την αρχή της ύπαρξης του, o Dimello αφιερώνεται πεισματικά στην αναζήτηση του brand excellence, επενδύοντας αξία στην επιλογή πράσινου καφέ, στις σχέσεις με τους καφεκαλλιεργητές, στη συνεχή αναβάθμιση των βιομηχανικών υποδομών, στους τομείς  R&D & Blending, προκειμένου κάθε κόκκος να μετουσιώνεται σε μοναδική  εμπειρία καφέ σε κάθε φλιτζάνι.

DIMELLO, THREE CONTINENTS

O Dimello και η KAFEA TERRA παρουσιάζουν τη νέα σειρά χαρμανιών, Dimello, THREE CONTINENTS. Ένα απολαυστικό ταξίδι με αγάπη για τον καλό, ποιοτικό καφέ και σεβασμό στο περιβάλλον.

Tρία χαρμάνια, όλα 100% Arabica με τα καλύτερα στοιχεία από τις τρεις ηπείρους, Αφρικής, Αμερικής και Ασίας. Τρία χαρμάνια τα οποία  δημιουργούνται με σεβασμό στο μικροκλίμα και το ιδιότυπο οικοσύστημα της κάθε ηπείρου και χαρακτηρίζονται από την πληρότητα, την απλότητα και τη διαφορετικότητά τους.

Το προϊόν απευθύνεται στον κλάδο επαγγελματιών HO.RE.CA

RFA: RAINFOREST ALLIANCE

Η υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον ξεκινά πολύ πριν την απόλαυση του καφέ. Έτσι, σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και πώλησης των νέων χαρμανιών Dimello, THREE CONTINENTS, φροντίζουμε να συμβάλλουμε ενεργά σε ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Tα νέα χαρμάνια του Dimello, THREE CONTINENTS, πέραν της μοναδικότητάς τους είναι για εμάς μία ακόμη δέσμευση για αναζήτηση πράσινου καφέ πιστοποιημένου από τον διεθνή ΜΚΟ Rainforest Alliance για την αειφόρο γεωργία και τη δασοκομία, την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των μέσων διαβίωσης των κάθε καλλιεργητών.

ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ
ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ
ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ
ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ