ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Kafeaterra-Συνεργάτες

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.
Kafeaterra-Εμπορικοί Συνεργάτες
ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι Εμπορικοί Συνεργάτες και όλοι οι κρίκοι στην αλυσίδα αξίας μας, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μας.

Χάρη στην ακλόνητη αφοσίωση και το πάθος τους, μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας και να εδραιώσουμε την ηγετική μας θέση στην ελληνική αγορά, προωθώντας ταυτόχρονα μια μελλοντική στρατηγική ανάπτυξης με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Επενδύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες και ιδιαίτερα, στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των συνεργατών μας. Ενθαρρύνουμε τη σκέψη που βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος, την προώθηση και την υιοθέτηση της γνώσης, την ανάπτυξη κοινής τεχνογνωσίας και τη συνεργασία για τη δημιουργία και τη διαμόρφωση της ταυτότητας και της επικοινωνίας των εμπορικών μας σημάτων.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Kafeaterra-ΚΑΦΕ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ
ΚΑΦΕ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ

Πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη των καφε-καλλιεργητών, που μας προσφέρουν τον πολύτιμο καρπό της φύσης. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι σε δίκαιες και ηθικές πρακτικές που συμβάλουν στη διατήρηση του επαγγέλματος και προάγουν την ποιότητα ζωής τους.

Στόχος μας είναι η δημιουργία αλληλεγγύης και η οικοδόμηση ισχυρών δεσμών και σχέσεων εμπιστοσύνης με όσους ξεκινούν το ταξίδι του καφέ μαζί μας, τις οικογένειές τους και τις κοινότητες στις οποίες ζουν.

Kafeaterra-ΚΑΦΕ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ-2
ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ
Kafeaterra

Ο κώδικας δεοντολογίας για τους προμηθευτές αποσκοπεί στην επικοινωνία των σημαντικότερων ζητημάτων που λαμβάνουμε υπόψη μας κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής μας πορείας και επιθυμούμε να εφαρμοστεί χωρίς καμία εξαίρεση από όλους τους κρίκους της αλυσίδας εφοδιασμού μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ