ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ

Kafeaterra-Εκπαίδευση στον Καφέ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.

Kafeaterra-Υπερσύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές-2
Kafeaterra-Υπερσύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ?>
Kafeaterra-Υπερσύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ?>
ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Επενδύουμε σημαντικούς πόρους και χρόνο για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου εκπαιδευτικού κέντρου που προωθεί, στηρίζει και επικοινωνεί τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του καφέ μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, αλλά και σε ανθρώπους που είναι απλά λάτρεις του καφέ.

Κάθε χρόνο φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ για να τους μυήσουμε στα μυστικά της προετοιμασίας και του σερβιρίσματος εξαιρετικού καφέ.

Η ομάδα των εισηγητών αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές barista που έχουν πιστοποιηθεί από το UDC στην Τεργέστη και το SCA.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Kafeaterra-Εκπαίδευση & υποστήριξη πελατών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στη KAFEA TERRA η εκπαίδευση και υποστήριξη των πελατών μας είναι θεμελιώδους σημασίας και συνεχίζεται σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας. Ξεκινά με την εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Εκτεταμένη εκπαίδευση barista παρέχεται είτε στο σημείο, είτε στο Coffee Training Centre της KAFEA TERRA.

Kafeaterra-Έλεγχος ποιότητας από barista trainers
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ BARISTA TRAINERS

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των ροφημάτων, οι εξειδικευμένοι barista trainers διενεργούν συνεχείς ελέγχους ποιότητας στα σημεία.

Η άρτια οργανωμένη υπηρεσία Quality Control της KAFEA TERRA παρέχει πληροφορίες, τεχνικές συμβουλές και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, με βασικό στόχο την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης επιχειρηματιών και τελικών καταναλωτών.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ