ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Kafeaterra-Συντήρηση Εξοπλισμού

ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΡΟΗΣ

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.
Kafeaterra-Οργανωμένη & αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από τότε που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στον κόσμο του καφέ, αναγνωρίσαμε την ανάγκη των επαγγελματιών, αλλά και των καταναλωτών, για οργανωμένη, συνεπή και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη συντήρηση και λειτουργία των μηχανών καφέ.

Σήμερα, η τεχνική υποστήριξη της KAFEA TERRA παρέχεται από 16 έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί από διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες.

Αντιπροσωπεύουμε κορυφαίες μάρκες επαγγελματικού εξοπλισμού: μηχανές καφέ La Marzocco, Faema, Orchestrale, μύλοι άλεσης Mazzer, Macap και DIP.

Kafeaterra-Πρωτοποριακό τμήμα service
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ SERVICE

Το τμήμα service είναι μια καινοτομία που έχει αναδείξει την εταιρεία μας ως κορυφαία όσον αφορά την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές για περισσότερα από 30 χρόνια.

Αναπτύσσουμε διαρκώς αυτό το τμήμα της εταιρείας μέσω συνεχούς έρευνας και επένδυσης σε τεχνολογικούς, οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους, θέτοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα με 4 κινητές μονάδες στην Αθήνα και 3 στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες μεταβαίνουν στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Επιπλέον, παρέχουμε επαγγελματική τεχνική κατάρτιση σε όλους τους διανομείς μας σε ολόκληρη τη χώρα για να στηρίξουμε αποτελεσματικά τους ιδιοκτήτες καφέ και να παρέχουμε υπηρεσίες σε μηχανές καφέ καταναλωτών.