SENSORY SKILLS: FOUNDATION

SCA ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Kafeaterra-Sensory Skills: Foundation
ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.
ΣΚΟΠΟΣ

Οι μαθητές εξερευνούν τον specialty καφέ, αναγνωρίζουν τις βασικές έννοιες της αισθητηριακής ανάλυσης και εξηγούν γιατί και πώς τον χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του καφέ στη βιομηχανία του καφέ, εστιάζοντας στην αντικειμενική αναγνώριση, περιγραφή και διάκριση αρώματος, γεύσης και σώματος στους καφέδες. Οι μαθητές εισάγονται στο πρωτόκολλο και τη μεθοδολογία SCA cupping.

Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και “γραπτή” online εξέταση (25 ερωτήσεις με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας 60%.

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος αξίζει 5 βαθμούς για το SCA Coffee Diploma.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
  1. Θεωρητικές αρχές
  2. Φυσιολογία και αισθητηρική εισαγωγή
  3. Ταυτοποίηση αισθητηρικών χαρακτηριστικών του καφέ
  4. Πρωτόκολλο cupping
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Θεωρητικό & πρακτικό

ΓΛΩΣΣΑ:

Ελληνικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

7 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ:

€220 + Φ.Π.Α.

Ισχύουν εκπτώσεις για μέλη SCA και πελάτες. Τα μέλη SCA θα κληθούν να δώσουν έναν αριθμό μέλους για να επιβεβαιώσουν την ιδιότητα του μέλους.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα μαθήματα SCA, είναι απαραίτητο να μας στείλετε τον αριθμό μαθητευόμενου (learner number) ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί μέσω της επίσκεψης σας SCA Member Portal και κάνοντας κλικ στο “Become a learner” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ