SENSORY SKILLS: FOUNDATION
Οι μαθητές εξερευνούν τον specialty καφέ, αναγνωρίζουν τις βασικές έννοιες της αισθητηριακής ανάλυσης και εξηγούν γιατί και πώς τον χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του καφέ στη βιομηχανία του καφέ, εστιάζοντας στην αντικειμενική αναγνώριση, περιγραφή και διάκριση αρώματος, γεύσης και σώματος στους καφέδες. Οι μαθητές εισάγονται στο πρωτόκολλο και τη μεθοδολογία SCA cupping.
Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και “γραπτή” online εξέταση (25 ερωτήσεις με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας 60%.
Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος αξίζει 5 βαθμούς για το SCA Coffee Diploma.
- Θεωρητικές αρχές
- Φυσιολογία και αισθητηρική εισαγωγή
- Ταυτοποίηση αισθητηρικών χαρακτηριστικών του καφέ
- Πρωτόκολλο cupping
ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:
Θεωρητικό & πρακτικό
ΓΛΩΣΣΑ:
Ελληνικά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
7 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ:
€220 + Φ.Π.Α.
Ισχύουν εκπτώσεις για μέλη SCA και πελάτες. Τα μέλη SCA θα κληθούν να δώσουν έναν αριθμό μέλους για να επιβεβαιώσουν την ιδιότητα του μέλους.
Για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα μαθήματα SCA, είναι απαραίτητο να μας στείλετε τον αριθμό μαθητευόμενου (learner number) ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί μέσω της επίσκεψης σας SCA Member Portal και κάνοντας κλικ στο “Become a learner” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής.
AST (2022-2024)