INTRODUCTION TO COFFEE
Το μάθημα ‘Introduction to Coffee’ είναι μια ιδανική ενότητα για όσους είναι νέοι στη βιομηχανία καφέ ή απλά ενδιαφέρονται για αυτό το υπέροχο ρόφημα. Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από την καλλιέργεια του καρπού, την επιλογή, το καβούρδισμα και την παρασκευή́ του καφέ, αυτή η ενότητα προσφέρει μια γενική επισκόπηση της αλυσίδας της αξίας του καφέ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα μόνο για την δική σας ευχαρίστηση, αλλά μπορεί και να είναι η πόρτα για μια καριέρα στον καφέ – η ποικιλία των θεμάτων που καλύπτονται το καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να πάρετε μια επισκόπηση των διαφόρων δρόμων που μπορεί να ακολουθήσετε.
Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και μια online “γραπτή” εξέταση (20 ερωτήσεις με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας 60%).
Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος αξίζει 10 βαθμούς για το SCA Coffee Diploma.
- Η ιστορία του καφέ από την προέλευσή του μέχρι σήμερα
- Τα βασικά γνωρίσματα του κόκκου
- Επεξεργασία καφέ και γεύση
- Στοιχεία σχετικά με το ψήσιμο
- Οι αρχές της εκχύλισης καφέ
- Πώς να γευτείτε σαν επαγγελματίας
ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:
Θεωρητικό & πρακτικό
ΓΛΩΣΣΑ:
Ελληνικά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
7 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ:
€190 + Φ.Π.Α.
Ισχύουν εκπτώσεις για μέλη SCA και πελάτες. Τα μέλη SCA θα κληθούν να δώσουν έναν αριθμό μέλους για να επιβεβαιώσουν την ιδιότητα του μέλους.
Για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα μαθήματα SCA, είναι απαραίτητο να μας στείλετε τον αριθμό μαθητευόμενου (learner number) ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί μέσω της επίσκεψης σας SCA Member Portal και κάνοντας κλικ στο “Become a learner” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής.
AST (2022-2024)