SLOW PREPARATIONS

ILLY UDC ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Kafeaterra-Slow Preparations
ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ HAND BREW ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΣΚΟΠΟΣ

Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει καφέ από την οικιακή καφετιέρα φίλτρου, αλλά η γευστική εμπειρία είναι αισθητά πιο φίνα και πολύπλοκη. Παρατηρήστε το blooming του καφέ, σχηματίστε τέλειες σπείρες και ακολουθήστε τη διαδικασία με ακρίβεια και υπομονή. Μια απλή εμπειρία που φέρνει αρμονία σε εσάς και στον καφέ.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
  1. Ιστορία των μεθόδων παρασκευής hand brew
  2. Καλλιέργεια, παραγωγή και διάθεση του πράσινου καφέ
  3. Είδη καφέ μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους
  4. Άλεσμα και μύλος άλεσης καφέ: θεωρία και πρακτική
  5. Βασικές ρυθμίσεις μύλου άλεσης
  6. Εξοπλισμός και βήματα της σωστής εκχύλισης
  7. Παράμετροι εκχύλισης ανά μέθοδο
  8. Πρακτική δοκιμή οργανοληπτικής ανάλυσης σωστών και εσφαλμένων εκχυλίσεων
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Θεωρητικό και πρακτικό

ΓΛΩΣΣΑ:

Ελληνικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

6 ώρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Barista και υπεύθυνους καφέ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ