ESPRESSO BASIC

ILLY UDC ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Kafeaterra-Espresso Basic
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΚΟΠΟΣ

Εισαγωγή στον κόσμο του ποιοτικού καφέ με μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το προϊόν, την υπηρεσία και τη διαχείριση του καφέ σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο.

Μια γενική άποψη της διαδρομής των κόκκων του καφέ, από το φυτό στις χώρες καλλιέργειας μέχρι τον μετασχηματισμό τους σε ένα φλιτζάνι ποιοτικού καφέ.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
  1. Ιστορία, έθιμα και μέθοδοι παρασκευής
  2. Καλλιέργεια, παραγωγή και διάθεση του πράσινου καφέ
  3. Διαδικασία βιομηχανικής παραγωγής του καφέ
  4. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του espresso
  5. Άλεσμα και μύλος άλεσης καφέ: θεωρία και πρακτική
  6. Βασικές ρυθμίσεις μύλου άλεσης
  7. Παράμετροι εκχύλισης για τέλειο espresso
  8. Συντήρηση και βασικές ρυθμίσεις της μηχανής espresso
  9. Πρακτική δοκιμή οργανοληπτικής ανάλυσης του espresso
  10. Τεχνικές και ιδέες για να σερβίρετε τον τέλειο cappuccino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Θεωρητικό & πρακτικό

ΓΛΩΣΣΑ:

Ελληνικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

7 ώρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Επαγγελματίες & επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, ή θέλουν να εισέλθουν στον κλάδο της καφεστίασης.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΣΠΥΡΟΣ ΠΗΛΙΑΦΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ