CHOCOLATE 360°

ILLY UDC ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Kafeaterra-Chocolate 360°
ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
ΣΚΟΠΟΣ

Παρόλο που γνωρίζουμε τη σοκολάτα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ανακαλύψτε μαζί μας τη μακρά ιστορία της σοκολάτας και πώς καταφέρνει με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και συνταγές, να εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
  1. Ιστορία της σοκολάτας
  2. Καλλιέργεια, παραγωγή και διάθεση του κακάο
  3. Διαδικασία βιομηχανικής παραγωγής της σοκολάτας
  4. Σοκολάτες μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους
  5. Εξοπλισμός και βήματα για τη σωστή παρασκευή ζεστής και κρύας σοκολάτας
  6. Γευσιγνωσία νέων γεύσεων και συνδυασμών
  7. Πρακτική εξάσκηση
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Θεωρητικό & πρακτικό

ΓΛΩΣΣΑ:

Ελληνικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

6 ώρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Barista & υπεύθυνους καφέ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ