CAPPUCCINO & LATTE ART
ILLY UDC ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LATTE ART ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
ΣΚΟΠΟΣ
Αφιερωμένο στο κλασικό ιταλικό ρόφημα και στην εξέλιξή του. Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να μάθετε τις τεχνικές για την προετοιμασία ενός άριστου εσπρέσο και τα μυστικά για να μετατρέψετε το γάλα σε μια παχύρρευστη κρέμα με τέλεια υφή.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
- Βασικές αρχές εκχύλισης του τέλειου espresso
- Το γάλα και τα χαρακτηριστικά του
- Σωστό αφρόγαλα: θεωρία και πρακτική
- Κατάλληλος εξοπλισμός για αφρόγαλα
- Πρακτική εξάσκηση στην παρασκευή και το σερβίρισμα του cappuccino
- Επίδειξη και πρακτική εξάσκηση στα βασικά σχέδια latte art
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:
Θεωρητικό και πρακτικό
ΓΛΩΣΣΑ:
Ελληνικά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
7 ώρες
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
Barista και υπεύθυνους καφέ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΜΙΝΩΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
AST (2024-2024)
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ
AST (2024-2024)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΗΣ
AST (2022-2024)
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
1
OF
3