LATTE ART

DIMELLO CAMPUS ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Kafeaterra-Latte Art
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LATTE ART ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
ΣΚΟΠΟΣ

Το latte art απαιτεί άψογη τεχνική και πολλές ώρες εξάσκησης. Το ελαστικό, βελούδινο αφρόγαλα που μετατρέπει τον καφέ σε έργο τέχνης απαιτεί γνώσεις, εκπαίδευση και εξάσκηση.

Οι συμμετέχοντες, σε μικρές ομάδες και με την επίβλεψη εκπαιδευτή, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την τεχνική τους και να εξοικειωθούν με τα τρία βασικά σχέδια: την καρδιά, τη ροζέτα και την τουλίπα. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα μπορούν να αποδώσουν αποτελεσματικά, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απέκτησαν στη δημιουργία του τέλειου latte art.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΘΕΜΑΤΑ
  1. Βασικές αρχές εκχύλισης του τέλειου espresso
  2. Το γάλα και τα χαρακτηριστικά του
  3. Παρασκευή σωστού αφρόγαλου: θεωρία και πρακτική εξάσκηση
  4. Κατάλληλος εξοπλισμός για αφρόγαλα
  5. Πρακτική εξάσκηση στην παρασκευή και το σερβίρισμα του cappuccino
  6. Επίδειξη και πρακτική εξάσκηση στα βασικά σχέδια latte art
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εκτός από την προγραμματισμένη εκπαίδευση του Dimello Campus, οι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν επιχειρηματίες και barista, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, με εξατομικευμένα σεμινάρια που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην επιχείρησή τους ή στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, κατόπιν συνεννόησης με τους εκπαιδευτές μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Θεωρητικό & πρακτικό

ΓΛΩΣΣΑ:

Ελληνικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

7 ώρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Barista & υπεύθυνους καφέ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
AST (2022-2024)
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΧΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
AST (2022-2024)
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ
AST (2022-2024)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ
AST (2022-2024)
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
AST (2022-2024)
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ