ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Kafeaterra-Πράσινος Καφές

ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΦΕ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥΣ.
Kafeaterra-Αναζήτηση πράσινου καφέ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ

Επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία και Νικαράγουα. Αξιολογούμε σημαντικές παραμέτρους όπως: κατάλληλες κλιματικές συνθήκες, εποχικότητα, σοδειές και μεθόδους παραγωγής, ώστε να εξασφαλίζουμε εκλεκτούς κόκκους πράσινου καφέ με σταθερή ποιότητα.

Για το λόγο αυτό ταξιδεύουμε στα μέρη όπου φύεται ο καφές, αφιερώνοντας χρόνο με τους συνεργάτες μας στις φάρμες. Εξαρχής και αδιάλειπτα, αναπτύσσουμε και ενισχύουμε δεσμούς με τους προμηθευτές μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αξίες και το ίδιο πάθος για ποιότητα και σταθερότητα.

Η προμήθεια του καφέ είναι η αφετηρία ενός συναρπαστικού, βιωματικού ταξιδιού γεμάτο συναισθήματα και εμπειρίες που μας εμπνέουν και μας κρατούν προσηλωμένους στην αρχική φιλοσοφία να προσφέρουμε τον καλύτερο καφέ που μπορεί η φύση να προσφέρει.

Kafeaterra-Eργαστηριακή διαδικασία διασφάλισης ποιότητας
EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του πράσινου καφέ αποτελεί το διαβατήριό μας στην αναζήτηση της άριστης ποιότητας της πρώτης ύλης. Εκεί, εξειδικευμένο προσωπικό αναλύει δείγματα πράσινου καφέ που προμηθευόμαστε από τις φάρμες των καφεκαλλιεργητών από Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική και Ασία.

Είναι το μέρος όπου συναντιέται η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και αποκωδικοποιεί την ταυτότητα της κάθε παρτίδας, αξιολογήσει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και διατυπώνει το γευστικό προφίλ. Μια συναρπαστική διαδικασία οπτικής και γευστικής ανάλυσης.

Η εργαστηριακή διαδικασία πραγματοποιείται συστηματικά για κάθε ποικιλία καφέ και επαναλαμβάνεται κατά την προμήθεια της πρώτης ύλης για να διαπιστωθεί η συνάφειά της με το αρχικό δείγμα.