ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Kafeaterra-Παραγωγή

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, Η KAFEA TERRA ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

Kafeaterra-Υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος-2
Kafeaterra-Υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ?>
Kafeaterra-Υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ?>
ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στις εγκαταστάσεις δημιουργίας και παραγωγής. Ο καφές μας δημιουργείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας που περιλαμβάνουν ένα σύστημα προκαθαρισμού του πράσινου καφέ, μοναδικό στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης δύο πλήρεις γραμμές παραγωγής με δυνατότητα να επιταχύνουν την πλήρη διαδικασία, από το καβούρδισμα έως τη συσκευασία. Οι υπερσύγχρονοι φούρνοι με χωρητικότητα 120 και 300 κιλά αντίστοιχα, καβουρδίζουν τον καφέ με ακρίβεια θερμοκρασίας 1oC. Ο τελικός καβουρδισμένος καφές συσκευάζεται με πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής που μπορούν να λειτουργήσουν με όλες τις μορφές του καφέ. Η συσκευασία σε κουτιά και παλέτες πραγματοποιείται από ρομποτικά συστήματα και οι τελικοί έλεγχοι ολοκληρώνονται με τη χρήση ακτίνων Χ.

Η μονάδα παράγει μια μεγάλη γκάμα καφέ espresso και καφέ φίλτρου. Ο espresso παράγεται σε όλες τις μορφές του: κόκκους, αλεσμένος, κάψουλες και pods.  Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής ενστερνίζεται τη φιλοσοφία του συνεχούς και πλήρους ποιοτικού ελέγχου που περιλαμβάνει από τη σχολαστική έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμή (cupping), μέχρι τους τελικούς ελέγχους ποιότητας πριν από την αποστολή του καφέ στους πελάτες μας.