ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Kafeaterra-Επισκόπηση

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.
Kafeaterra-Υπεύθυνη & πρωτοποριακή επιχείρηση
ΥΠΕΥΘΥΝΗ & ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε μια υπεύθυνη επιχείρηση με το βλέμμα στο μέλλον, η οποία αναγνωρίζεται για τη σταθερή, συνεπή ανάπτυξη και τις ευκαιρίες ανέλιξης στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, τις κοινότητες και την ευρύτερη κοινωνία που υπηρετούμε.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε την ηγετική μας θέση στην Ελλάδα, προωθώντας παράλληλα μια στρατηγική με εξαγωγικό προσανατολισμό μέσα από τις μάρκες μας, ισχυρή εταιρική διακυβέρνηση, σημαντικές επενδύσεις και μακροπρόθεσμη προοπτική βιωσιμότητας.

Μαζί με τους συνεργάτες μας οικοδομούμε έναν ανθρωποκεντρικό οργανισμό, με κύρια αποστολή να δημιουργεί και να διατηρεί μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους κρίκους της αλυσίδας αξίας.

Kafeaterra-Το όραμά μας
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ο τρόπος με τον οποίο πορευόμαστε σε αυτό το ταξίδι είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει ως Οργανισμό και ως ομάδα ανθρώπων.

Από τη γη στην οποία φύεται μέχρι το φλιτζάνι όπου σερβίρεται, το ταξίδι μας στον καφέ παραμένει μια συνεχής επιδίωξη αριστείας, με εντιμότητα και αμοιβαία οφέλη για τους ανθρώπους μας και τις κοινότητες, συμβάλλοντας θετικά στο σύνολο της κοινωνίας.

Θα συνεχίσουμε με απόλυτη αφοσίωση την εξέλιξη της εμπειρίας του καφέ ώστε να συνιστά μια διαρκή κληρονομιά για τις μελλοντικές γενιές.

ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ