ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Kafeaterra-Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ.
Kafeaterra-Άρρηκτα συνδεδεμένοι με το φυσικό περιβάλλον
ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Από το έδαφος στο οποίο καλλιεργείται ο καφές και το νερό που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή μέχρι τη συσκευασία που χρησιμοποιούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσει στην ιδανική κατάσταση στους πελάτες μας, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο αντίκτυπός μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο θετικός και ορθά διαχειρίσιμος.

Επενδύουμε σημαντικό χρόνο, προσπάθεια και πόρους στη διαχείριση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των πολιτικών μας για τη διακυβέρνηση και αναζητούμε ενεργά τρόπους για τη βελτίωση των επιδόσεών μας.

Kafeaterra-Άρρηκτα συνδεδεμένοι με το φυσικό περιβάλλον-2
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ
Kafeaterra Κυκλική οικονομία στην KAFEA TERRA

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ KAFEA TERRA

Η εταιρεία ενσωματώνει πρακτικές κυκλικής οικονομίας στον τομέα επεξεργασίας, εμπορίας, παρασκευής και κατανάλωσης καφέ και μεριμνά για την εκπαίδευση και ενημέρωση όλων των κρίκων της αλυσίδας αξίας της.

Οι επιμέρους στόχοι συνοψίζονται στην ελαχιστοποίηση απόθεσης απορριμμάτων στα ΧΥΤΑ, εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, μείωση κόστους λειτουργίας. Διαβάστε περισσότερα

Kafeaterra Iperespresso capsules recycling program

IPERESPRESSO CAPSULES RECYCLING PROGRAM

Every one of us can make a difference for a sustainable world. Γι’ αυτό το λόγο o illy δεσμεύεται να μειώνει τις επιπτώσεις στον πλανήτη κάθε μέρα.

Βοηθήστε μας να δώσουμε μια νέα ζωή στις χρησιμοποιημένες κάψουλες Ιperespresso μαζί με την KAFEA TERRA. Διαβάστε περισσότερα στο illyshop.gr

Kafeaterra Νέος στόλος υβριδικών οχημάτων

ΝΕΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Στους εκπροσώπους του τμήματος πωλήσεων και στους εξωτερικούς τεχνικούς, η εταιρεία παρέχει ολοκαίνουργια εταιρικά αυτοκίνητα με κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

Όσον αφορά το στόλο των εταιρικών οχημάτων μας για το 2021, το 71% των συνολικών ανανεώσεων και προσθηκών, διαθέτουν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον (υβριδική και plug-in υβριδική τεχνολογία).

Kafeaterra Δράση φύτευσης 1.000 δέντρων

ΔΡΑΣΗ ΦΥΤΕΥΣΗΣ 1.000 ΔΕΝΤΡΩΝ

Στο πλαίσιο δράσεων για την προστασία του Περιβάλλοντος φυτέψαμε 1.000 δέντρα σε συνεργασία με την “We4All”, πετυχαίνοντας ένα κοινό σκοπό: να δράσουμε για να προστατέψουμε το «σπίτι» μας.

Kafeaterra Πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στην KAFEA TERRA υποστηρίζουμε δράσεις που προάγουν το σεβασμό στο περιβάλλον. Σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας & το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων Παιανίας & Γλυκών Νερών ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκμάθησης.

Περισσότερα από 1.700 παιδιά είτε θα ξεναγηθούν στο πάρκο, είτε να συμμετέχουν στο προγράμματα “Zoo to the School”.

Kafeaterra Εθελοντική δράση για το περιβάλλον

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εργαζόμενοι της KAFEA TERRA, συμμετείχαν εθελοντικά σε δράσεις καθαρισμού σε διάφορες περιοχές της χώρας και κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά 1.535 λίτρα σκουπιδιών συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου για την Προστασία του Περιβάλλοντος που είχε τεθεί από την ομάδα του “Save Your Hood”.

Kafeaterra Νέα συνεργασία κυκλικής οικονομίας

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

H KAFEA TERRA γίνεται μέρος της περιβαλλοντικά στοχευμένης πλατφόρμας “In the Loop” και κάνει πράξη την κυκλική οικονομία. Αναλαμβάνει τη συστηματική συλλογή των πλαστικών απορριμμάτων, ώστε μέσα από την αναβαθμιστική ανακύκλωση τους να παραχθούν νέα βιώσιμα προϊόντα.

Η πλατφόρμα “In the Loop” αποτελεί μία πρωτοβουλία του ομίλου Πλαστικά Θράκης.

Kafeaterra Η KAFEA TERRA στη “Συμμαχία” κατά της σπατάλης τροφίμων

Η KAFEA TERRA ΣΤΗ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η KAFEA TERRA συμμετέχει στη “συμμαχία” για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, ένα από τα σημαντικότερα παγκόσμια προβλήματα με επιπτώσεις στο περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία.

Με την υπογραφή της Εθελοντικής Συμφωνίας Συνεργασίας ενώνει τις δυνάμεις της με άλλα συνεργαζόμενα μέρη, με σκοπό την ανάδειξη καλών πρακτικών και την υλοποίηση δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Kafeaterra Προστασία αδέσποτων ζώων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Ανταποκριθήκαμε θετικά στις ανάγκες του Δήμου Παιανίας και προσφέραμε οικονομική στήριξη για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Η φροντίδα και η σωστή μεταχείριση των ζώων συντροφιάς απαιτεί την ευαισθητοποίηση όλων μας.